Nak Tahu Korang Sebenarnya Musuh Atau BFF Tarzan? Klik Sini!


Macam yang korang semua tahu, Tarzan real-life action akan keluar tak lama lagi! Excitedtak? Tarzan yang dilakonkan oleh (SkarsgÄrd) telah menghilangkan diri selama beberapa tahun dan cuba untuk hidup secara normal di England dengan isteri kesayangannya, Jane (Robbie)

Kini, Tarzan telah dipanggil untuk ke Congo bagi menyelesaikan satu misi khas. Persoalannya, adakah Tarzan berjaya atau tewas dalam tangan musuh?

Jadi, sebelum korang tengok movie ni, apa kata korang jawab dulu kuiz ni sama ada korang boleh jadi BFF tarzan atau sebenarnya adalah musuh tarzan.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan