7 Tabiat Luar Biasa Yang Hanya Penggemar Kari Je Tahu..Tak Percaya Cuba Korang Tanya.


Bila bercakap pasal kari, kami nak tau la juga korang ni suka tak makan kari? Kalau boleh nak hari-hari makan kari? Sebab ada member kami ni memang gila kari. Kalau tak dapat sehari mula la mood swing, kesian je tengok dia.

Tapi tulah kan, bila dah memang suka satu benda tu memang susah nak move on. Kami pun sampai takut bila tengok dia makan kari ni, dah macam makan sup soto dibuatnya, kah..Kah..Kah..Kah.

Korang nak tau tak sebenarnya, orang yang suka kari ni ada tabiat yang unik tau. Nak tau? Ni kami nak kongsi, apa yang sebabkan penggemar kari ni unik…

P/S: ni pemerhatian yang dibuat oleh seorang team OHBULAN!, kejap korang pernah makan kari tanpa kuah? Ha kalau belum molek la tau ni.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan