6 Sebab Korang Wajib Datang Ke Lokasi Super Cool Ini Menjelang Raya…Serba Lengkap!


Korang dah buat shopping raya ke untuk tahun 2016? Ada yang dah buat persiapan awal sebulan dan ada yang nak shopping last minute sebab nak kejar sale.

Pusat membeli belah sudah semestinya menjadi tumpuan utama bagi membeli keperluan berhari raya kan? so dari hujung rambut sampai hujung kaki itu kalau boleh dapatkan dekat satu tempat je memang jimat masa. Shopping sekali je.

Tahun ni kami nak cadangkan korang pergi ke satu tempat ni tanpa perlu risau sebab semua ada dekat situ.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan